Ei esineitä autossa

Uutiset: Barcelona ei veda mess ikonista numero 10 pelipaita elakkeelle

Artikkelin päivämäärä(s):10.11.2022

Celonan jalkapalloseura on eronnut ehkä kaikkien aikojen suurimman pelaajansa Lionel Messin kanssa, kun Camp Noulla alkaa uusi aikakausi. Barcassa 17 kautta viettänyt Messi jätti seuran sen jälkeen, kun osapuolten väliset sopimusneuvottelut kariutuivat La Ligan Financial Fair Play -järjestelmään. Barcelonan puheenjohtaja Laporta oli jo aiemmin todennut, että Messi halusi jäädä ja että seura halusi hänen jäävän, mutta asiat eivät menneet suunnitelmien mukaan.

Messi lähdön myötä monet fanit haluavat Barcelonan vetävän eläkkeelle ikonisen numero 10 messi pelipaita, jota argentiinalainen käytti suurimman osan ajastaan Blaugranassa.

messi pelipaita

Barcelona saattaa kuitenkin tehdä vahvan päätöksen olla ottamatta numeroa 10 pelipaidan eläkkeelle. Espanjan kuninkaallisen jalkapalloliiton mukaan jokainen La Ligan joukkue saa käyttää vain 25 pelaajaa joukkueessa, ja sen on käytettävä joukkueen numeroa 1-25. Siksi 25 ensimmäisen joukkueen pelaajalla on paidat, joiden selässä on numerot 1-25.

Jos Barcelona siis päättää vetäytyä numerolla 10 pelattavasta pelipaita, sen on pakko saada joukkueeseen vain 24 pelaajaa, mikä voi olla hankala asia. Kenelle tahansa pelaajalle olisi vaikea tehtävä toistaa se, mitä Lionel Messi saavutti Barcelonassa, mutta liigan säännöt pakottaisivat Barcelonan tarjoamaan jollekin ikonisen numero 10 pelipaita.

Takaisin