Ei esineitä autossa

Uutiset: Mbappe ja neymar esittelevat uudet psg vieras paita

Artikkelin päivämäärä(s):01.12.2023

Hallitseva Ligue 1:n mestari Paris Saint-Germain jatkaa yhteisharjoittelua muutaman päivän kuluttua. Vaikka Luis Enriquen tuloa ja Christophe Galtierin lähtöä ei ole vielä virallisesti julkistettu, johto työskentelee salaa ensi kauden joukkueen viimeistelemiseksi. Useita asiakirjoja on jo valmistunut (Manuel Ugarte, Marco Asensio, Lucas Hernandez, Milan Škriniar jne.), mutta pariisilaisseura ei ole vielä antanut virallista lausuntoa näistä uusista tulokkaista. Sillä välin Ranskan mestari on juuri paljastanut "vieraspelinsä" tulevalle tilikaudelle 2023-24 "We Run Paris" 10 km -juoksun yhteydessä Paris Saint-Germainissa tänä sunnuntaina.

neymar psg paita

Sunnuntaina julkaistulla videolla näemme Marco Verratin, Kylian Mbappen ja Neymarin mainostamassa uutta valkoista neymar psg paita punaisella ja sinisellä gradienttipäänauhalla huolimatta epävarmuudesta, joka liittyy heidän tulevaisuuteensa Ranskan pääkaupungissa. Yhteistyössä Niken kanssa paita "palaa seuran perinteisiin väreihin.

Paidassa on prismaefekti, joka sekoittaa perinteiset pariisilaiset punaiset ja siniset värikkääksi nauhaksi, joka muodostaa kontrastin valkoisen kirkkaaseen kiiltoon, ja se on ihanteellinen voimavara loistaa Ranskan ja Euroopan nurmikentillä. Paris Saint-Germainin ikoninen vaakuna yhdistää seuran värit Pariisin ajattomiin symboleihin: Eiffel-torniin ja fleur-de-lisiin", lukee Paris Saint-Germainin lehdistötiedotteessa.

neymar psg paitas

Uusi pelipaita on nyt saatavilla seuran virallisissa myymälöissä ympäri maailmaa ja Nike.com-sivustolla, ja pariisilaiset pelaajat voivat käyttää sitä Japanin-kiertueella 22. heinäkuuta-2. elokuuta. "Nike Dri-FIT -teknologialla varustetussa paidassa yhdistyvät istuvuuden ja kankaan innovaatiot, jotka auttavat nykyaikaisia pelaajia pysymään kuivana yli 90 minuuttia", Paris Saint-Germain totesi verkkosivuillaan.

Takaisin