Ei esineitä autossa

Uutiset: Neymar ensimmainen haastattelu al hilal siirtymisen jalkeen

Artikkelin päivämäärä(s):01.12.2023

Neymar, joka siirtyi tiistaina saudiarabialaiseen Al-Hilaliin Paris Saint-Germainista kaksivuotisella sopimuksella, sanoi nauttivansa "uusista haasteista ja uusista mahdollisuuksista uudessa paikassa".

31-vuotias brasilialaishyökkääjä päättää kuuden vuoden tauon Ranskan pääkaupungissa ja seuraa Cristiano Ronaldon, Karim Benzeman ja Sadio Manen jalanjälkiä siirtymällä Euroopasta Lähi-itään.

neymar al hilal

"Olen saavuttanut paljon ja nauttinut erityisistä hetkistä Euroopassa, mutta olen aina halunnut olla kansainvälinen pelaaja, ottaa vastaan uusia haasteita ja mahdollisuuksia ja testata itseäni uusissa paikoissa", Neymar sanoi Saudi-Arabian ammattilaisliigan tiedotteessa. "Haluan kirjoittaa uutta urheiluhistoriaa, ja Saudi-Arabian ammattilaisliigassa on tällä hetkellä paljon energiaa ja laadukkaita pelaajia", hän lisäsi.


"Al-Hilal on jättimäinen seura, jolla on fantastiset fanit ja joka on Aasian paras seura. Se saa minut tuntemaan, että tämä on oikea päätös minulle oikeaan aikaan ja oikeassa seurassa. Rakastan voittamista ja maalien tekemistä, ja aion jatkaa sitä Saudi-Arabiassa ja Al Hilalissa.

neymar al hilal 2023

Neymar siirtyi PSG:hen Barcelonasta vuonna 2017 maailmanennätyksellisellä 222 miljoonan euron (242 miljoonan dollarin) hinnalla, ja muutama viikko sitten he värväsivät myös Kylian Mbappen. Voit vapaasti tukea Neymaria ostamalla uusimman neymar paita!

Takaisin