Ei esineitä autossa

Uutiset: Neymar pelipaita myydaan loppuun riadissa

Artikkelin päivämäärä(s):01.12.2023

Fanien määrä seuran liikkeissä Saudi-Arabian pääkaupungissa Riadissa on kasvanut huimasti sen jälkeen, kun uutinen Neymarin siirtymisestä Al Hilaliin julkistettiin.

Fanit ovat matkustaneet kaikkialta maasta ostamaan uuden neymar pelipaita pelipaitoja, joka allekirjoitti tiistaina kaksivuotisen sopimuksen saudiarabialaisen mestarin kanssa noin 100 miljoonan euron vuosihinnalla.

neymar pelipaita

"Olin Al Hilalin Twitter-tilillä yli kaksi tuntia, kunnes näin uutisen. Kun näin (paidan) olevan saatavilla heidän nettisivuillaan, menin suoraan kauppaan ennen kuin siellä oli liikaa väkeä, ja olen odottanut nyt 15 minuuttia vuoroani." Eräs fani sanoi: "En ole koskaan nähnyt, että se olisi ollut niin kova.

Siirron myötä 31-vuotiaasta hyökkääjästä, joka vietti juuri kuusi vuotta Paris Saint-Germainissa, on tullut viimeisin suuri nimi, joka on houkuteltu rikkaaseen Persianlahden valtioon.

neymar pelipaita 2023

Siirtomarkkinat ajautuivat tänä vuonna sekasortoon, kun Saudi-Arabia nousi jalkapallomaailmaan. Kruununprinssi Mohammed Ben Salmane esitteli massiivisen 20 miljardin dollarin budjetin, jonka tarkoituksena on nostaa Saudi-Arabian ammattilaisliiga supertähden asemaan.

Takaisin