Ei esineitä autossa

Uutiset: Neymar pelipaita napattiin al hilal myymalassa

Artikkelin päivämäärä(s):01.12.2023

Sen jälkeen, kun tiistai-iltana tuli virallinen uutinen Neymarin saapumisesta Riadin seuraan, Al-Hilal myymälässä on ollut epätavallisen paljon liikennettä. Matkustimme sinne tänä keskiviikkona.

Hän kertoi, että kun hän palasi töistä, Aziz (6) ja Lina (10) odottivat häntä oven ulkopuolella, ja heidän oli lähdettävä heti. Potilas Ayman (40), joka jonotti kassalla "lasten" kokoinen uima-asu kainalossaan, ei kyseenalaistanut läsnäolon syytä.

neymar pelipaita al hilal

Lähes kaikki Saudi-Arabian pääkaupungin länsiosassa sijaitsevan virallisen Hilal-myymälän asiakkaat olivat tulleet hakemaan aivan erityistä takkia: Neymaria, jonka saapumisesta Riadin seura ilmoitti virallisesti tiistai-iltana. "Poikani seuraa hänen siirtouutisiaan sosiaalisissa verkostoissa joka päivä", Ayman jatkoi. Emme malta odottaa, että näemme hänet kentällä, ja toivon, ettei hän loukkaannu."

'Al-Hilal Store' -kaupassa oli vilkas liikenne koko illan sen jälkeen, kun seura esitteli sosiaalisissa verkostoissaan entisen pariisilaisen, joka paljastetaan stadionilla lauantai-iltana, ja hänen uuden pelipaidan. Ja tämä villitys jatkuu varmasti tulevina päivinä. "Tämä on ensimmäinen kerta, kun näen tämän", sanoi eräs työntekijä. Kauppa pysyi täynnä, kunnes se sulkeutui puolen yön aikoihin." Johtaja kieltäytyi antamasta tarkkoja lukuja, mutta toinen työntekijä selitti, että seuran yrityssovelluksessa Nro 10 -neymar pelipaita al hilal verkkomyynti saavutti 10 000 kappaletta vain seitsemässä tunnissa sen jälkeen, kun seura oli virallisesti ilmoittanut hänen siirrostaan.

neymar pelipaita al hilal 2023

Jotkut matkustivat jopa pitkiä matkoja löytääkseen kuuluisan kappaleen, joka maksaa 259 rialia (63 euroa). Mohammed (30) ja hänen vaimonsa Manal (25) ovat kotoisin Qassimin maakunnasta maan keskiosasta, edestakaisen matkan pituus on lähes 700 kilometriä. "Ostin juuri viimeisen mekon kokoani", Mohammed selittää. Suoraan sanottuna, jos olisit kertonut minulle Neymarista Al Hilalissa viime vuonna, olisin nauranut ääneen. Mutta nyt toivon, että muut tähdet tulevat jatkossakin mestaruuskisoihimme."

Takaisin