Ei esineitä autossa

Uutiset: Neymar toivoo jatkossakin tuovansa iloa uudella pelipaita

Artikkelin päivämäärä(s):01.12.2023

Brasilialaishyökkääjä twiittasi olevansa "ylpeä" siitä, että hän voi käyttää Paris Saint-Germainin pelipaitaa kaudella 2018/2019. Yksinkertaista viestintää vai todellinen viesti?

neymar psg pelipaita

Riittääkö yksi twiitti tukahduttamaan huhut? Kolme kuukautta jalkavammansa jälkeen Neymar palasi Pariisiin ja rikkoi hiljaisuutensa. Brasilialainen esiteltiin lauantaina 12. toukokuuta uudessa Paris Saint-Germainin kauden 2018-2019 paidassa. Hän twiittasi: "Olen ylpeä saadessani käyttää tätä uutta neymar pelipaita ja jatkaa ilon tuottamista kaikille".

Jos mikään muu ei takaa, että viime kesänä 222 miljoonalla eurolla ostettu brasilialaistähti pysyy Pariisissa myös ensi kaudella, mikä rauhoittaa tilannetta jonkin verran, sillä medialle on viikkojen aikana vuotanut runsaasti tietoa. Espanjalaislehdet kertoivat kyllä yhteydenotoista Neymarin perheen ja Real Madridin välillä.

neymar psg pelipaita

Juhlia odotellessa Pariisin numero 10 valmistautuu palaamaan kentille Venäjän MM-kisojen lähestyessä. Katsottuaan joukkueensa voittoa Coupe de France -finaalissa katsomosta 26-vuotiaan on läpäistävä kuntoutusohjelmassaan määrätty lääkärintarkastus tänä lauantaina. Brasilialainen joukkuelääkäri Rodrigo Lasmar julisti: "Ajatuksena on, että ensi viikosta lähtien, heti kun hän vastaa testeihin suotuisasti, hän voi työskennellä jälleen kentällä."

Takaisin